برای اینکه همهچیز ۱۰۰٪ روی اکانت خودت باشه و دیگه هیچ ربطی به اکانت سازنده نداشته باشه، باید یه کپی کامل از پنل روی اکانت خودت بسازی. این مرحله اجباریه — بعدش فقط با آدرس شخصی خودت کار میکنی و از پنل سازنده بینیاز میشی ✨
⚠️ تا پنل شخصی رو نسازی، ربات روی اکانت سازنده میمونه. این مرحله رو حتماً کامل کن — بعدش آدرس شخصیات رو بوکمارک کن.